Debrecenben és környékén
Klímaberendezések beszereléssel 

Cégünk több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a klimatizálás területén. Vállaljuk légkondícionáló berendezések telepítését, javítását és karbantartását. Bővebben itt olvashat cégünkről. Tekintse meg az alábbi fűtésre is ajánlott berendezéseket. Az oldalfali klímaberendezésket teljesítmény szerint csoportosíthatjuk: 2,7 - 3,5 - 5,3 - 7 kw. A teljesítmény kiválasztásánál a hűteni vagy fűteni kívánt helyiség mérete, tájolása, ablakok mérete illetve az épület szigetelése a fő meghatározó szempont. Az oldalfali kivitelő klímakon felül létezik parapet (mennyezetre szerelhető), álmennyezeti kazettás illetve légcsatornás kivitel amit főleg üzleti, ipari célú ingatlanokba ajánlunk. Gyártók közül a kiváló ár-érték arányú Gree és Sinclair klímaberendezéseket forgalmazzuk 3-5 év garanciával. 

Átlagos belmagasság esetén értendő. Fűtés esetén túlméretezés szükséges.

2,7 kw hűtési teljesítmény

helyiség méret: max. 27m2-ig

Átlagos belmagasság esetén értendő. Fűtés esetén túlméretezés szükséges

3,5 kw hűtési teljesítmény

helyiség méret: max. 35m2-ig

Átlagos belmagasság esetén értendő. Fűtés esetén túlméretezés szükséges

5,3 kw hűtési teljesítmény

helyiség méret: max. 53m2-ig

Átlagos belmagasság esetén értendő. Fűtés esetén túlméretezés szükséges

7 kw hűtési telesítmény

helyiség méret: max. 70m2-ig

Téliesített klíma modellek

Ezek a modellek kompresszor-karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkeznek, melynek köszönhetően -25°C-os külső hőmérsékletig garantált a fűtés. A kültéri csepptálca fűtés biztosítja, hogy a leolvasztások alkalmával keletkező kondenzvíz ne képezzen jegesedést, megnövelve az üzembiztonságot télen. A kompresszor-karterfűtés még a legnagyobb hidegekben is szavatolja a korkompresszorolaj megfelelő kenését induláskor jelentősen növelve a kompresszor élettartamát. A termékcsoport maximális SCOP értéke 4,6.


Fűtésre optimalizált modellek

Ebben a termékcsoportban kifejezetten fűtésre optimalizált berendezések találhatók. A modellek kompresszor-karterfűtés és a kültéri csepptálca fűtésen felül Dual Stage kompresszorral vannak ellátva. A Gree gyár saját fejlesztésű, innovatív Dual Stage kompresszor technológiájának köszönhetően a működési tartomány tovább növekszik -30°C-ig, így a legszélsőségesebb időjárási viszonyokban is helytáll. A névleges teljesítményüket legalább -15°C-ig képesek megtartani 100%-ban, míg az általános kompresszorral szerelt berendezések többsége ilyen hidegben már csak a névleges teljesítményük kb. 60-70%-át tudja leadni. A termékcsoport maximális SCOP értéke 5,1, vagyis átlagosan 1kWh villamosenergiát több mint 5-szörösen hasznosít.

Rólunk

Cégünk az Alarm Wachter Kft. több mint 25 éve foglalkozik klímaberendezések értékesítésével, telepítésével, javításával és karbantartásával Debrecenben és a környező településeken Hajdú- Bihar Megyében. Debrecenben az elsők között kezdtünk el foglalkozni klímaberendezések forgalmazásával. A Gree klíma kiváló ár-érték arányú berendezéseivel az egyik legnépszerűbb a világon beleértve a magyar piacot is. 3+2 év garanciával bátran ajánljuk ügyfeleinknek, a meghibásodások aránya elenyésző. 

A kényelmed és jó közérzeted érdekében válaszd te is szolgáltatásainkat! 108klíma csapata

CÉGÜNK A GREE MAGYARORSZÁG KIEMELT PARTNERE!

Klímára szükség van és biztos, hogy lesz, nem csak Debrecenben!

https://www.ksh.hu/stadat_files/kor/hu/kor0071.html

Nyáron a tartós meleg miatt a falak átmelegszenek és még sokszor az éjjeli szellőztetéssel sem lehet eléggé lehűteni a lakást.

Megoldás a légkondicionálás?

Amíg a tudomány jobb megoldást nem kínál, jelenleg a klíma a megoldás, amivel lehetőségünk van lakásunk, irodánk vagy üzlethelyiségünk mikroklímájának szabályozására és beállítására.

A légkondicionálás biztosítja a levegő hűtését és a beállított hőmérséklet fenntartását.

Egy jó minőségű klíma beszerelése munkaigényes, és nem utolsó sorban szakmai hozzáértést igénylő feladat. Természetesen az ár is közrejátszik a klíma kiválasztásánál, de kínálatunkban minden igényhez megfelelő légkondicionáló berendezés megvásárolható.

Mit kell figyelembe venni klíma telepítésénél?

- A mennyezet magasságát, az ajtónyílások méretét és az ablakok számát, valamint a modern műanyag ablakok megléte / hiánya jelentősen befolyásolhatja a légkondicionáló szükséges teljesítményértékeit.

- A lakásban, vagy az egyes helyiségekben lévő eszközök száma, amelyek sok hőt termelnek, amit fontos figyelembe venni a klíma telepítésénél.

- Mielőtt megrendelné a kiválasztott légkondicionálót debreceni kínálatunkból, érdemes figyelembe venni a lakásban élők számát is.

- A ház napos oldalán lévő helyiségek 25%-kal több kapacitást igényelnek. Azokban a helyiségekben, amik a tűző napnak nincsenek kitéve, egy egyszerű, átlagos paraméterekkel rendelkező klíma beszerelése is elegendő.

Bízzuk szakemberekre a klíma kiválasztását és telepítését

Munkatársaink Debrecenben részletesen kiértékelik a rendelkezésükre álló adatokat, és azok alapján megadják az optimális légkondicionáláshoz megfelelő, valamint szóba jöhető klímák listáját.

Hogyan válasszuk ki az ideális klímaberendezést

Számos modell, márka létezik, különböző áron, méretben és funkcióval.

Fix légkondicionáló vagy hordozható légkondicionáló?

Mindkét típusnak megvannak az előnyei, illetve a hátrányai, és mindkettő az igényeinktől, otthonunk vagy irodánk adottságaitól, valamint a felhasználás módjától függ.

A hordozható klíma nagyrészt a mobilitása és ára miatt előnyös. Tény, hogy a mobil klíma olcsóbb, hiszen ezek a klímák nem igényelnek telepítést, azonnal használatra készek. Hatékonyságukat tekintve viszont kedvezőtlenebbek, valamint sokkal zajosabbak összehasonlítva az oldalfali split klímákkal, így tehát végleges, optimális megoldást az oldalfali klíma berendezések kínálnak.

Nagyobb hatékonyságot és csendet garantálnak az oldalfali Gree, Syen és Sinclair klímák, ezért kiválóan alkalmasak nagy irodák, üzlethelyiségek vagy kisebb-nagyobb szobák légkondicionálására egyaránt.

A Sinclair, Gree és Syen klíma beltéri és kültéri egységből áll, a kültéri egységet a házon kívül kell felszerelni.

A Gree, Syen és Sinclair klímák között is megkülönböztethetünk monosplit és multi split változatokat. A monosplit klímák mindösszesen egy kültéri és egy beltéri egységből állnak. A multi split klímák kültéri egysége pedig nagyobb teljesítményű, ezért több beltéri egységet is lehet hozzájuk csatlakoztatni.

Az oldalfali Gree, Syen és Sinclair klímák előnyei

- klímaberendezések csendes működése

- a split rendszer belső blokkja szinte észrevehetetlen egy belső térben

- a beltéri klímaberendezések szinte bárhol felszerelhetők

- egyszerű és kényelmes kezelés

Nagy választékot kínálunk Debrecenben Syen, Sinclair és Gree klímákból

Ma az energiahatékonyság nagyon fontos. Minél energiahatékonyabb egy rendszer, vagy készülék, annál több pénzt takarítunk meg.

Klíma kínálatunkban megtalálható néhány olyan típus, amely integrált WiFi modullal is rendelkezik, így kényelmes vezérlést biztosít okostelefonról, vagy táblagépről.

Kell-e és ha igen, miért kell a klímát rendszeresen karbantartani és tisztítani?

Azidőben történő klíma karbantartása, tisztítása a leghatékonyabb módja annak, hogy a berendezés a lehető leghosszabb ideig megbízhatóan működjön.

A klíma rendszeres tisztítása egészségünk kulcsa

A beltéri egységbe jutó levegő nem csak felmelegszik vagy lehűl. A klíma szűrőin megtelepedő por, szennyeződés, és a pollenek rontják a lakásban lévő levegő minőségét. Annak érdekében, hogy maga a légkondicionáló működése zavartalan legyen és a helyiség levegője is tiszta maradjon, el kell végezni a klíma tisztítását. A klíma típusától függően a szűrő mosható, szárítható és visszaszerelhető, de egyes klímák szűrői csak porszívózhatók, vagy csak cserélhetőek.

A nyári szezon kezdete előtt ajánlott a klíma karbantartása, tisztítása

Munkatársaink a teljes körű klíma karbantartást Debrecenben vállalják és megbízhatóan, hatékonyan végzik.

A teljes körű klíma karbantartás munkák Debrecenben a következőket tartalmazzák:

  • A beltéri egység tisztítása
  • A kültéri egység tisztítása és mosása
  • A teljes csővezeték öblítése és öblítése
  • A vízelvezető rendszer ellenőrzése
  • Az elektromos érintkezők minőségének ellenőrzése

Munkatársaink tapasztalata alapjána rendszeres éves klíma karbantartás legalább 30%-kal növeli a légkondicionáló berendezések élettartamát. 

Címkefelhő: klíma Debrecen, klíma beszerelés Debrecen, klíma telepítés Debrecen, klíma karbantartás Debrecen, klíma tisztítás Debrecen, légkondicionáló Debrecen, Gree klíma Debrecen, Syen klíma Debrecen, Sinclair klíma Debrecen